Leverantörer

Vi på Gardinen den blå begränsar inte ditt val av tyger utan har sett till att ha ett brett sortiment där du som kund alltid kan hitta det du söker. Vi arbetar med över 30 av de ledande företagen i textilindustrin och har mer än 1000 olika tygprover i butiken.
Nedan hittar du ett urval av våra leverantörer

Almedahls

Almedahls är ett stort namn inom den svenska textilindustrin och har sina rötter i en mäktig nordisk designtradition som sträcker sig ända bak till starten år 1846. Hans H Wesslau grundade år 1846 Almadahls, döpt efter dottern Alma. Fastigheten där Almedahls grundades låg intill Mölndalsån i en stadsdel mellan Göteborg och Mölndal som idag heter Almedahl efter fabriken. Ända sedan starten riktade Hans in sig på att Almedahls alltid skulle förknippas med hög kvalité och funktionalitet. Under åren som gått har Almedahls blivit en välkänd textilproducent i Europa som samarbetar med många framgångsrika designers.

Ralph Lauren

Ralph Lauren har i femtio års tid skapat scenografin för den amerikanska versionen av ”the good life” – en livsstil som varvar storstadsliv med avkopplande segling, polo, skidåkning, och resor till exotiska platser.
Estetiken är elegant och klassisk och i huvudsak hämtad från första hälften av 1900-talet men i en lätt moderniserad version. Den har kopierats av många, men ingen gör den bättre.

Öppettider

Måndag: 13-18

Fredag: 13-18

Lördag: 11-14

Annars boka tid enligt önskemål.

Adress

Regementsgatan 102
217 51 Malmö

Telefon

040 - 98 11 12
0736 - 47 77 06

Mail

info@gardinendenbla.se